Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Опитування для експортоорієнтованих МСП Запорізької області

05 Липня 2022 17:03

Опитування для експортоорієнтованих МСП Запорізької області

Запорізька торгово-промислова палата повідомляє про старт реалізації нової ініціативи у межах проєкту «Збереження та відновлення експортного і виробничого потенціалу МСБ Запорізької області в умовах воєнного стану». Це інформаційна платформа PRO_Business – спеціалізований онлайн-сервіс для запорізьких компаній.

Мета ініціативи: заявити про економічний потенціал Запорізького регіону, можливості локальних виробників, надати підприємцям майданчик для міжнародної презентації.

Наразі на онлайн-платформі представлені понад 500 учасників та учасниць з різних сфер виробництва, сфери послуг і консалтингу. Триває технічне доопрацювання онлайн-ресурсу. Зокрема, незабаром з’являться розділи для розміщення та пошуку комерційних пропозицій, резюме та вакансій, новини та бізнес-аналітика.

Інформаційна платформа не обмежується онлайн-майданчиком.

У проєкті заплановані й інші корисні для підприємців теми: підготовка маркетингових досліджень ринків і дорожніх карт з експорту та імпорту, безкоштовні консультації та бізнес-тренінги, «Ярмарок вакансій».

Наразі Запорізька ТПП запрошує представників бізнесу пройти опитування, яке допоможе охопити всі нагальні потреби підприємців та підприємиць.

Для відповіді на запитання анкети перейдіть, будь ласка, за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтеся за тел. +380 50 484 1197 або листом на електронну пошту: oso@cci.zp.ua.

Проєкт «Збереження та відновлення експортного і виробничого потенціалу МСБ Запорізької області в умовах воєнного стану» реалізує Запорізька торгово-промислова палата в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності