Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

11 українських компаній презентували експортний потенціал на Hannover Messe 2024

26 Квітня 2024 18:06

11 українських компаній презентували експортний потенціал на Hannover Messe 2024

22-26 квітня 2024 року у Ганновері, Німеччина, відбулася найбільша у світі промислова виставка «Hannover Messe 2024», яку щороку орієнтвно відвідують до 250 000 гостей з усього світу. На заході були представлені новітні технології, продукція та рішення від провідних світових виробників і стартапів у галузі промислового виробництва.

Україна вперше була представлена на виставці Національним стендом, у межах якого експортний потенціал розкрили 11 вітчизняних компаній, що надають послуги у сфері ІТ, інжинірингу металооброблення та є постачальниками систем автоматизації й моніторингу виробничих процесів, виробниками вагонів, гідравлічного обладнання та розробниками інноваційних технологій. Детальніше ознайомитися з компаніями та продуктами можна за посиланням.

Ця виставка є найважливішою міжнародною платформою для промоції інновацій та технологічних продуктів, а також для обміну досвідом, налагодження партнерських зв’язків і розвитку бізнесу.

Протягом пʼяти насичених днів українські компанії провели 250 B2b-зустрічей з потенційними партнерами з Франції, Німеччини, Великої Британії, інших країн Західної Європи та отримали 400 релевантних контактів для подальшого налагодження співпраці.

Національний стенд України відвідали представники Єврокомісії, депутат парламенту Німеччини, представники консульства України в Гамбурзі та Надзвичайний і Повноважний Посол України у Федеративній Республіці Німеччина, Олексій Макеєв. Окрім активної роботи у межах експозиції, представники організаторів взяли участь у тематичних заходах, на яких презентували індустріальний потенціал України та досягнення в інноваціях.

Результати Hannover Messe 2024 вкотре довели, що виставка — потужний інструмент для комунікації, пошуку надійних партнерств, просування продуктів на міжнародній арені й промоції експортного потенціалу України загалом.

У межах участі у Національному стенді учасники отримали всебічну підтримку під час підготовки до міжнародної виставки, обладнане робоче місце для презентування продукції та проведення B2b-зустрічей, доступ до платформи Hannover messe і заходів за участі кращих спікерів у світі технологій.

HannoverMesse2024

Національний стенд України організований громадською організацією «Юнайт Україна» спільно з Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес, Асоціацією «IT Ukraine» та за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності