Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

УДП пропонує альтернативні шляхи вантажоперевезень

23 Лютого 2024 17:03

УДП пропонує альтернативні шляхи вантажоперевезень

У зв’язку з блокуванням західного кордону Українське дунайське пароплавство (УДП) пропонує перенаправити вантажі, які перевозили до країн ЄС автотрансортом, на річковий транспорт. Про це повідомляє УДП.

Українське дунайське пароплавство розробило три лінії для баржевих караванів.

  • Україна - Румунія (Галац)

Найбільш швидкий маршрут для перекидання вантажу через західний кордон до країн ЄС. З огляду на велику відстань річковий караван може здійснювати 5-7 рейсів до Галацу на місяць. Термін доставки контейнерів складає кілька днів.

  • Україна - Німеччина (Регенсбург)

Маршрут дозволяє доставити вантаж до Німеччини, у найближчу точку до основного ринку споживання українського експорту або у будь-який порт на Середньому та Верхньому Дунаї. Тривалість рейсу довша, ніж у випадку доставки до Галацу.

  • Україна - Румунія (Констанца)

Доставка вантажу до одного з найбільших європейських морських портів з можливістю подальшого експорту в будь-яку точку світу.

Пароплавство планує виставити контейнерні лінії додаткових баржевих караванів, які щомісячно забезпечать доставку 2,1 тис. TEU до Регенсбургу (Німеччина) або 5,9 тис TEU до Констанци (Румунія).

Як зазначено, УДП може працювати з контейнерами TEU/FEU, а також рефконтейнерами.

Річкові перевезення лише флотом УДП є альтернативою 2-5 тисячам вантажівок.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності