Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Українське дунайське пароплавство починає формувати контейнерні каравани як альтернативу західному кордону

22 Лютого 2024 11:17

Українське дунайське пароплавство починає формувати контейнерні каравани як альтернативу західному кордону

Українські експортери та перевізники знову стикаються із блокуванням пунктів пропуску на західному кордоні, а альтернативним логістичним маршрутом з України до ЄС є річкові перевезення Дунаєм. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Національний перевізник - ПрАТ «Українське дунайське дароплавство» (УДП) готується до запуску баржевих контейнерних караванів на Середній та Верхній Дунай.

Як зазначено, пароплавство пропонує доставку контейнерів до дунайських портів Болгарії, Сербії, Угорщини, Словаччини, Австрії, Німеччини та до румунського порту Констанца. Окрім перевезення компанія забезпечує зберігання та перевалку в українських портах, організацію перевалки у портах вивантаження.

Держкомпанія вже почала консультації з перевізниками щодо залучення необхідної кількості контейнерів, необхідних для формування перших караванів.

Минулого року УДП реалізували масштабну ремонту програму – в експлуатації 25 одиниць самохідного флоту (20 у резерві) та понад 200 барж.

З огляду на велику кількість запитів від бізнесу міністерство опублікувало прямі контакти, на які можна відправити заявку та отримати консультацію:

  • yurii.nikolaienko@udp.one
  • +38 (050) 419 09 80

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності