Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Польські фермери розпочали акції протесту ще на двох пунктах пропуску та знову заблокували п/п «Шегині»

12 Лютого 2024 14:04

Польські фермери розпочали акції протесту ще на двох пунктах пропуску та знову заблокували п/п «Шегині»

Протестувальники обмежили рух автодорогами, які ведуть через пункти пропуску «Зосин-Устилуг» та «Долгобичув-Угринів». Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Як поінфрмували українських прикордонників польські колеги, розпочались акції протесту польських фермерів неподалік від пункту пропуску «Зосин». Протестувальники мають намір здійснювати пропуск по 3 вантажні транспортні засоби вагою понад 3,5 тонни на годину. Легкові автомобілі, автобуси, транспортні засоби з гуманітарною допомогою, а також транспортні засоби до 3,5 тонн в обох напрямках будуть оформляти у звичайному режимі.

Також пікетувальники з сільгосптехнікою розпочали блокування руху біля пункту пропуску «Долгобичув». Обмежено рух вантажівок вагою до 7,5 тонн в обидва боки, а також вантажівок вагою понад 7,5 тонн на вʼїзд до Польщі. Учасники акції протесту мають намір пропускати по 2 вантажні автомобілі на годину в обидва напрямки.

Окрім цього, польські фермери поновили свої дії з блокування руху вантажних авто у напрямку пунктів пропуску «Медика-Шегині». За інформацією ДПСУ, протестувальники пропускатимуть по одній вантажівці в годину. На пропуск легкового автотранспорту та автобусів акція протесту поширюватись не буде.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності