Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартував проєкт «Інтернаціоналізація та співпраця учасників АППАУ на ринках Польщі та Чехії»

09 Січня 2024 10:04

Стартував проєкт «Інтернаціоналізація та співпраця учасників АППАУ на ринках Польщі та Чехії»

Асоціація підприємств промислової автоматизації України (АППАУ) оголошує про старт проєкту «Інтернаціоналізація та співпраця учасників АППАУ на ринках Польщі та Чехії», який реалізують за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

У рамках проєкту 10 учасників АППАУ протягом 10 місяців отримуватимуть підтримку для розгортання та налагодження експортної діяльності на ринках Польщі та Чехії.

Під час проєкту заплановано створення польсько-українського та чесько-українського комітетів, серію бізнес-місій, організованих польськими та чеськими партнерами, дослідження ринку та тренінги.

Основна мета проєкту - за допомогою співпраці з ключовими структурами підтримки та розвитку інноваційної галузі Польщі та Чехії проєкт націлений допомогти членам Асоціації розпочати системну діяльність в розвитку експортних можливостей, надати поштовх збільшенню продажів, інтеграції у європейські ланцюги постачання, створення робочих місць і сприяти стійкості українських інноваційних компаній.

Детальніше за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності