Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Асоціація «IT Ukraine» запустила онлайн-версію каталогу «Incredible Tech»

03 Січня 2024 12:04

Асоціація «IT Ukraine» запустила онлайн-версію каталогу «Incredible Tech»

В Україні презентували вебверсію каталогу «Incredible Tech», – інвестиційного путівника в українське ІТ.

Асоціація «IT Ukraine» разом із Міністерством цифрової трансформації, агенцією «Top Lead» та UKRSIBBANK BNP Paribas Group продовжують промо українських ІТ-продуктів та продуктових ІТ-компаній у світі та за підтримки компанії «Weblium» розробили вебверсію каталогу.

Як зазначають, компанію чи продукт будуть додавати до каталогу після підтвердження експертами відповідності критеріям. Подати заявку можна через онлайн-форму на сайті https://incredibletech.org. Участь в онлайн-версії каталогу дасть змогу якомога більшій кількості ІТ-компаній заявити про себе на міжнародному ринку, зацікавити інвесторів та залучити нових клієнтів.

Онлайн-версія каталогу дає можливість розширювати перелік учасників проєкту та оперативно додавати нові українські продуктові ІТ-компанії чи ІТ-продукти made in Ukraine, що відповідають вимогам. До вебверсії каталогу увійшли 95 перспективних продуктових ІТ-компаній та 22 найбільш конкурентоздатних для глобального світу ІТ-продукту, однак українська ІТ-індустрія налічує близько 2300 компаній, з яких 72% мають ІТ-продукти.

Компанії, що входять до каталогу є привабливими для інвестування та вже підкорюють світовий ринок у напрямках DefenceTech, AgroTech, CyberTech, EdTech, FinTech, HealthTech, GovTech тощо, або є лідерами з надання високоякісних ІТ-послуг.

До каталогу можуть потрапити виключно українські компанії та ІТ-продукти, що мають українську реєстрацію, українця-засновника та офіс чи представництво в Україні.

Як повідомляють в Асоціації «IT Ukraine», каталог «Incredible Tech» продовжать активно презентувати серед міжнародних партнерів, дипломатичних установ та асоціацій, на масштабних міжнародних заходах ІТ-сфери у 2024 році.

Зокрема, у 2023 році компанії з каталогу отримали активне промо під час масштабної технологічної виставки «СЕАТІЕС» у Японії, «WebSummit» у Португалії, а також на подіях у Великій Британії, Польщі, Німеччині, Данії та Ірландії. У листопаді 2023 року компанія-учасниця каталогу «GoIT» отримала $15 млн інвестиції від Horizon Capital.

Каталог розробила Асоціація «IT Ukraine» разом із Міністерством цифрової трансформації України та агенцією «Top Lead». Генеральним партнером каталогу виступив UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Сайт створила компанія «Weblium».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності