Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

7 українських компаній презентували продукцію та технологічні рішення на MEDICA 2023

17 Листопада 2023 11:53

7 українських компаній презентували продукцію та технологічні рішення на MEDICA 2023

13-16 листопада 2023 року в німецькому місті Дюссельдорф відбулася найбільша міжнародна виставка медичних технологій та обладнання «MEDICA 2023», яка цьогоріч зібрала 83 000 відвідувачів та 5,372 експонентів зі всього світу.

Україна вперше була представлена на MEDICA 2023 Національним павільйоном, який організували Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес, Асоціація «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD® за підтримки ЄС та уряду Німеччини у межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Учасниками національної експозиції стали 7 компаній, які успішно презентували власну продукцію та технологічні рішення міжнародній спільноті.

Перелік компаній:
Doctor Eleks Ekvitestlab LLC
Firma Technocomplex LLC HB Ortho LLC
Zentex LLC TerraLab IT
KALINA MEDICAL PRODUCTION COMPANY LLC

MEDICA 2023 Partners

Компанії-учасниці Національного павільйону України на MEDICA 2023

Міжнародна виставка «MEDICA 2023» є основною платформою, що об’єднує виробників, дилерів і стейкхолдерів галузі медичних технологій та обладнання, міжнародних експертів, провідних представників науки та політики.

Протягом 4 днів українські компанії провели понад 350 В2В-зустрічей з потенційними партнерами з 30+ країн світу, серед яких країни ЄС, Швейцарія, Велика Британія, США, Індія, ПАР, Бразилія, Саудівська Аравія, Туреччина, Мексика, Пакистан, Китай, Японія, Тайвань, Чилі, Молдова та інші.

Крім того, Національний павільйон України відвідала Генеральний консул України в Дюссельдорфі пані Ірина Шум.

Продукти українських експонентів: інформаційні системи для різних видів медичних закладів та лабораторій, набори реагентів для ІФА, медичні вироби та імпланти для остеосинтезу, медична продукція одноразового застосування, пластирі та засоби профілактики, а також медичні засоби для лікування опіків та загоєння ран.

MEDICA 2023 Partners

Також під час виставки представники українських компаній взяли участь у семінарі «Recovery of Ukrainian Health Care System», який був організований зовнішньоторговельним агентством Німеччини Germany Trade & Invest (GTAI) спільно з NRW.Global Business за участі представників влади та бізнесу Німеччини, ДП «Медичні закупівлі України», проєкту GIZ та представників українського бізнесу.

На запрошення організаторів нідерландського павільйону та організації «Task Force Health Care», які координують проєкт «Ukraine — Netherlands|Public-Private Health Care Recovery Platform», українські компанії відвідали нетворкінг-захід, під час якого провели зустрічі з нідерландськими компаніями та обговорили перспективи можливого співробітництва.

MEDICA 2023 Partners

Національний павільйон України на MEDICA 2023 організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес спільно з Асоціацією «Оператори ринку медичних виробів» AMOMD під патронатом Міністерства економіки України за інформаційної підтримки Торгово-промислової палати України та за фінансової підтримки Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності