Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Болгарія обговорили питання експорту української сільськогосподарської продукції

26 Жовтня 2023 13:11

Україна та Болгарія обговорили питання експорту української сільськогосподарської продукції

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський у рамках участі у засіданні Ради ЄC з питань сільського господарства та рибальства зустрівся з міністром землеробства Республіки Болгарія Кирилом Ватєвим. Про це повідомляє Мінагрополітики.

Як зазначено, сторони обговорили питання експорту української сільськогосподарської продукції. Зокрема, деталі впровадження механізму ліцензування деяких видів агропродукції, який запропонувала Україна.

Микола Сольський подякував колезі за розуміння, відзначивши плідну комунікацію між відомствами.

Кирило Ватєв повідомив, що болгарський уряд готує пропозиції щодо впровадження процедури ліцензування, зокрема розглядають можливість ліцензування соняшнику. Також болгарський міністр запевнив у сприянні українському агросектору.

Міністри домовилися координувати ситуацію щодо термінів початку експорту за новими правилами та переліку видів агропродукції.

Під час цього заходу міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський провів зустрічі з колегами з Румунії, Іспанії, Словаччини та Німеччини.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності