Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

NCTS (Фаза 5): Нова структура електронної транзитної декларації

26 Вересня 2023 10:02

NCTS (Фаза 5): Нова структура електронної транзитної декларації

З 1 листопада 2023 року користувачі процедури спільного транзиту заповнюватимуть нову електронну транзитну декларацію Т1. Вона відповідатиме наступному етапу розвитку транзитної системи – NCTS (Фаза 5), на яку переходять усі країни-учасниці Конвенції про процедуру спільного транзиту. Про це повідомляє Держмитслужба.

Державна митна служба України публікує інфографіку для того, щоб допомогти зорієнтуватися у структурі нової декларації та її особливостях за посиланням.

Держмитслужба звертає увагу, що структура нової транзитної декларації передбачає внесення відомостей на так званих 4-х рівнях. Відомості про товари вносять з прив’язкою до перевізних документів на різних рівнях, що актуально під час переміщення консолідованих вантажів.

Максимальна кількість товарів, які можуть бути задекларовані в одній транзитній декларації NCTS. Фаза 5, збільшена з 999 до орієнтовно 99 000.

Докладніше можна дізнатися про нову структуру декларації Т1 у роз’ясненнях щодо заповнення транзитної декларації NCTS (Фаза 5) за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності