Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартував набір органічних виробників на участь у Middle East Organic & Natural Products Expo 2023

19 Липня 2023 15:20

Стартував набір органічних виробників на участь у Middle East Organic & Natural Products Expo 2023

Офіс з розвитку підприємництва та експорту запрошує українських органічних виробників-експортерів малого та середнього бізнесу стати учасниками міжнародної виставки органічних та натуральних харчових продуктів і косметики Middle East Organic & Natural Products Expo 2023 в межах Національного стенда України.

За результатами відбору організаторами заходу, буде відібрано 5 компаній, що стануть учасниками української експозиції на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023.

Детальніше про захід

Middle East Organic & Natural Products Expo — це єдина виставка харчової органічної та натуральної продукції й косметики на Близькому Сході, що проводиться під патронатом Міністерства з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища ОАЕ та надає можливість познайомитись з покупцями із країн Близького Сходу й розширити географію експорту. Захід проводиться 21 рік поспіль і збирає тисячі відвідувачів та учасників з 40+ країн світу. Планується, що у 2023 році Middle East Organic & Natural Products Expo відвідають понад 10 000 імпортерів, гуртових та роздрібних торговців та дистриб'юторів регіону.

Переваги участі в заході в межах Національного стенда України:

  • Безоплатна участь у виставці в якості експонента
  • Обладнане робоче місце
  • Розміщення профілю компанії на сайті заходу
  • Супровід та організаційна підтримка: планування індивідуальних зустрічей, запрошення іноземних партнерів, супровід під час B2B-зустрічей тощо

Критерії участі та реєстрація за посиланням.

Національний стенд України на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023 буде організований Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом Дія.Бізнес під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), WNISEF та Європейського Союзу та уряду Німеччини в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності