Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

В Україні стартував освітній курс для МСБ щодо виходу на міжнародні ринки від Google

18 Липня 2023 17:06

В Україні стартував освітній курс для МСБ щодо виходу на міжнародні ринки від Google

Компанія «Google» відкриває в Україні освітній курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок» в межах довгострокової програми підтримки малого та середнього бізнесу, що виробляє свої товари та послуги в Україні, зацікавлений у виході на нові ринки.

Google Україна реалізує цю програму за підтримки Міністерства закордонних справ України, Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва та експорту, національного проєкту Дія.Бізнес, Спілки українських підприємців.

Учасники курсу дізнаються, як сформувати дорожню мапу виходу бізнесу на новий ринок; використовувати інструменти Google для експорту; знайти в Україні досвідчених партнерів для побудови операцій за кордоном, почати швидке масштабування власного бізнесу тощо.

Освітній курс буде корисним власникам МСБ, які вже вийшоли на міжнародні ринки, але бажають більшого, та тим, хто тільки має намір це зробити.

Під час проходження курсу учасники отримають:

  • нові знання щодо роботи на міжнародних ринках
  • доступ до інструментів для розвитку бізнесу
  • можливість знайти досвідчених партнерів для розширення глобального впливу
  • отримати бонус на рекламу у розмірі 10 000 грн

Курс «Виведіть свій бізнес на міжнародний ринок» уже стартував.

Для проходження курсу необов’язково брати участь у прямих трансляціях — відео зберігатимуть на сайті, і їх можна переглянути в будь-який час і в будь-якій послідовності.

Більше інформації про проєкт та реєстрація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності