Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір експортерів органічної продукції для участі в Anuga 2023

14 Липня 2023 13:13

Набір експортерів органічної продукції для участі в Anuga 2023

Anuga — одна з найбільших у світі міжнародних виставок харчових продуктів та напоїв, що має майже 100-річну історію і є найстарішою в галузі. Виставка проходить раз на 2 роки і є майданчиком для пошуку бізнес-партнерів з усього світу, обміну досвідом та залучення нових професійних знайомств серед представників харчової промисловості й виробництва напоїв.

Anuga поділена на різні сектори та тематичні зони, що дозволяє експонентам демонструвати свою продукцію відповідно до певних категорій або тенденцій. Також під час виставки проходять конференції, форуми та панельні дискусії, під час яких розглядаються галузеві тренди, ринки та нововведення.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту і національний проєкт Дія.Бізнес відкривають набір 5 експортерів органічної продукції на участь в межах Національного стенда України на Anuga 2023.

Дедлайн подання заявок — 24 липня 2023 року (включно).

Компанії-апліканти для участі в Національному стенді України на Anuga 2023 мають відповідати обов’язковим критеріям. Після детального аналізу наданої компанією інформації організатори формуватимуть short list потенційних учасників та комунікуватимуть з ними задля підтвердження участі або уточнення даних.

Більш детальна інформація та реєстрація — за посиланням.

Національний стенд України буде організований державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» спільно з національним проєктом Дія.Бізнес під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) в партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності