Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Освітня програма «Global E-commerce Access» для підприємців щодо виходу на зовнішні ринки через Digital-платформи

07 Липня 2023 14:03

Освітня програма «Global E-commerce Access» для підприємців щодо виходу на зовнішні ринки через Digital-платформи

Ринок електронної комерції щороку зроста і важливо, щоб українські підприємці опановували світові е-commerce-платформи та ставали успішними гравцями міжнародних ринків.

Саме тому нова освітня програма «Global E-commerce Access» передбачає проведення низки освітніх онлайн- і офлайн-заходів українськими та міжнародними експертами-практиками у сфері електронної комерції для українських підприємців.

Освітня програма ініційована мережею центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту, в рамках проєкту International Trade Centre «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали від переміщення», який фінансується урядом Японії.

Для участі у програмі буде відібрано 200 учасників, які планують розвивати міжнародні продажі за допомогою e-commerce або вже почали це робити та потребують додаткових знань.

Спікерами та менторами навчальної програми виступлять експерти та практики, які просувають та масштабують продукти на міжнародних майданчиках, фахівці з маркетингу та дизайну, стратегії та вебсайту, сервісу та юридичних норм. Кожен модуль складатиметься з теоретично-практичних тренінгів, домашніх завдань та фідбек-сесій за результатами домашнього завдання.

Додатковим компонентом програми стане можливість підвищення рівня володіння е-commerce інструментами під час участі у трьох офлайн-мініфорумах PRO meet-up, що проходитимуть на базі центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у Рівному, Тернополі та Луцьку. За результатами виконання домашніх завдань 50 найкращих учасників отримають додаткову менторську підтримку та рекомендації щодо покращення бізнес-стратегії з виходу на міжнародні ринки.

Показником результативності проходження курсу слугуватиме створення учасниками: власних магазинів або вебсторінок на найбільших міжнародних платформах, індивідуального плану подальшого розвитку магазину з метою збільшення продажів.

Взяти участь можна, заповнивши реєстраційну форму на порталі за посиланням.

Дедлайн подання заявки — 25 липня 2023 року.

Реєстрація

Дізнатись детальніше про освітню програму від організаторів проєкту можна буде 13 липня 2023 року о 15:00 під час онлайн-презентації програми.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Освітню програму «Global E-commerce Access» створила мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Офісу з розвитку підприємництва та експорту в межах проєкту International Trade Centre «Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали від переміщення», який фінансується урядом Японії.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності