Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Міністр агрополітики України обговорив з молдовським колегою нові пропозиції транзиту агропродукції

05 Липня 2023 18:08

Міністр агрополітики України обговорив з молдовським колегою нові пропозиції транзиту агропродукції

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський провів чергову онлайн-зустріч з міністром сільського господарства та харчової промисловості Республіки Молдова Володимиром Болею. На зустрічі також були присутні представники української та молдовської залізниці. Про це повідомляє Мінагрополітики.

Представники обох сторін обговорили теперішній стан у переговорах щодо зниження тарифу на перевезення залізницею української агропродукції через Молдову.

Як зазначено, молдовська сторона повідомила про завершення формування пропозиції щодо нових тарифів на перевезення української сільськогосподарської продукції. Зокрема, запропонований механізм передбачає коригування тарифів при збільшенні обʼємів перевезень. Тепер українська сторона має їх вивчити і надати свою відповідь.

Міністр агрополітики подякував за розуміння і зазначив, що найближчим часом пропозиції Молдови будуть обговорені з бізнесом.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності