Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Набір компаній для участі у виставці «MEDICA 2023» у межах Національного павільйону України

12 Червня 2023 12:48

Набір компаній для участі у виставці «MEDICA 2023» у межах Національного павільйону України

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з партнерами у межах співпраці з програмою «EU4Business» вперше організовують Національний павільйон України на міжнародній виставці «MEDICA 2023», що є визначальною подією для медичного сектору всього світу.

Для участі запрошують 6 компаній-виробників медичних виробів, зокрема медичного обладнання.

MEDICA 2023 – найбільша міжнародна медична виставка у світі, яка впродовж 40 років діяльності зібрала вже понад 80 000 осіб відвідувачів. Щорічно учасниками MEDICA стають понад 4500 експонентів з 60+ країн світу.

Захід виступає основною платформою, що об'єднує виробників, дилерів та стейкхолдерів галузі медичних технологій та обладнання, міжнародних експертів, провідних представників науки та політики.

Паралельно з роботою виставкових павільйонів на MEDICA відбуваються спеціалізовані форуми, конференції та презентації під час яких обговорюють тенденції галузі медичних технологій майбутнього.

Участь у заході буде корисною для представників компаній зі сфери діагностичної візуалізації, медичного обладнання та приладів, лабораторного обладнання й діагностичних тестів, одноразових виробів та витратних матеріалів, ІТ-систем та рішень, фізіотерапії, ортопедичних технологій тощо.

Переваги участі у заході в межах Національного павільйону України:

  • Покриття організаторами павільйону до 90% вартості участі.
  • Обладнане робоче місце.
  • Розміщення профілю компанії на сайті заходу.
  • Супровід та організаційна підтримка: планування індивідуальних зустрічей, запрошення іноземних партнерів, супровід під час B2B-зустрічей тощо.

Дедлайн подання заявок — до 26 червня 2023 року, 23:59 (час Києва).

Критерії участі, реєстрація та більш детальна інформація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності