Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Гонконг обговорили співробітництво у галузі санітарних та фітосанітарних заходів

13 Березня 2023 12:04

Україна та Гонконг обговорили співробітництво у галузі санітарних та фітосанітарних заходів

10 березня 20223 року відбулась онлайн-зустріч заступника міністра аграрної політики та продовольства України Маркіяна Дмитрасевича та т.в.о. голови Держпродспоживслужби Ольги Шевченко з представниками Центру з питань безпечності харчових продуктів Гонконга на чолі з доктором Вонг Ван Крістін. Про це повідомляє Міністерство аграрної політики та продовольства України.

Під час зустрічі детально обговорили теперішній стан санітарних та фітосанітарних заходів між Україною і Гонконгом, подальшу співпрацю між країнами з метою розширення ринків збуту для української продукції. Зокрема, йшлося про можливість експорту свинини мороженої та побічних продуктів з неї, жиру з м’яса птиці та переробленого білка з нього.

Маркіян Дмитрасевич подякував колегам за надання додаткових питань до Запитальника щодо експорту свинини з України до Гонконгу. Він також зазначив, що після опрацювання фаховими спеціалістами Держпродспоживслужби матеріали будуть надіслані на розгляд Гонконгській стороні.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності