Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Офіс з просування експорту України запрошує на INFO DAY «Ефективна участь в онлайнових B2B-заходах: аналіз конкурентів, перемовини та технічні інструменти для самопрезентації»

15 Квітня 2021 12:40

Офіс з просування експорту України запрошує на INFO DAY «Ефективна участь в онлайнових B2B-заходах: аналіз конкурентів, перемовини та технічні інструменти для самопрезентації»

ДУ «Офіс з просування експорту України» запрошує усіх зацікавлених експортноорієнтовних компаній взяти участь в INFO DAY «Ефективна участь в онлайнових B2B-заходах: аналіз конкурентів, перемовини та технічні інструменти для самопрезентації», що відбудеться 21 квітня з 10:00 до 17:00.

Під час заходу визнані фахівці-практики поділяться знаннями та практичними навичками ефективної участі в онлайнових B2B-заходах.

Програма та спікери

У програмі заходу передбачено низку подій, а саме:

  • 10:10 - 11:10, панельна дискусія – «B2B-зустрічі у форматі онлайн як альтернатива під час карантину»
  • 11:25 - 13:25, воркшоп на тему: «Як побудувати довгострокову довіру під час В2B-зустрічей онлайн за 20 хвилин: етапи підготовки та підходи у перемовинах, наступні кроки»

Спікер: Уве Спонгольц, автор, підприємець та професор інноваційного менеджменту, маркетингу та продажів у FHWS Würzburg-Schweinfurt, Німеччина. Є власником консалтингового агентства та співзасновником стартапу Bodybody GmbH.

  • 13:45 - 14:45, панельна дискусія – «B2B-зустріч онлайн: як брати участь так, щоб отримувати результати та перейти від першої зустрічі до переговорів»
  • 15:00 - 17:00, воркшоп на тему: «Інструменти та техніки для ефективної самопрезентації онлайн»

Спікер: Артем Данільянц, має понад 15 років досвіду у створенні, розробці та просуванні міжнародних вебсервісів, продуктів та технологій, у плануванні та впровадженні цифрових послуг. Тренер розвинув безліч компаній від статусу стартапу до великих гравців ринку, і все це за допомогою цифрових рішень та інструментів.

Артем співпрацював з компаніями з Фінляндії, Росії та Північної Америки. Зараз у нього є власний бізнес з офісами в Естонії, Україні та Росії.

Реєстрація

Участь у заході є безплатною!

Захід буде проходити українською та англійською мовами (з послідовним перекладом). Всім зареєстрованим учасникам 20 квітня буде надіслано посилання ZOOM та інструкції для підключення.

Реєструйтеся - https://forms.gle/6Mx26mec7LqZMR1Z6

Дедлайн реєстрації: 19 квітня 2021 р., 23:59

Даний захід буде проведено в рамках програми Train the Trainers за підтримки Enterprise Europe Network. Освітня програма Train the Trainers розроблена Інститутом маркетингу Естонії у співпраці з Офісом з просування експорту. Програма фінансується Державним департаментом США (в рамках «Emerging Donors Challenge Program Round Seven»), а також Міністерством закордонних справ Естонії (Проєкт з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності