Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

1-2 квітня 2020 року у Мінську відбудеться «Форум ділових можливостей: Україна-Білорусь 2020»

21 Лютого 2020 13:25

1-2 квітня 2020 року у Мінську відбудеться «Форум ділових можливостей: Україна-Білорусь 2020»

Мета заходу – ознайомлення українських бізнесових кіл і відповідальних осіб обласних державних адміністрацій України з можливостями для поглиблення економічного співробітництва між Україною і РБ, налагодження перспективних контактів, а також пошук нових форм взаємовигідної співпраці.

Для довідки

Формування української делегації бізнесових кіл та координацію їх участі у Форумі здійснює ТПП України (загальна інформація, фінансові умови участі та контактні дані уповноважених представників розміщені на Інтернет-сайті ТПП України і доступні за посиланням. До співпраці у рамках підготовки до проведення форуму, поряд з ТТП України, буде залучено Український союз промисловців і підприємців, Раду експортерів та інвесторів при МЗС України, інші установи.

Проведення заходу відповідатиме домовленостям президентів України та РБ, досягнутим у рамках Другого форуму регіонів у Житомирі у жовтні 2019 р., щодо подальшого нарощування українсько-білоруського товарообігу.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності