Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Export Talks: Як експортувати до США

20 Лютого 2020 10:46

Export Talks: Як експортувати до США

Звертаємо Вашу увагу на те, що до 20 лютого відкрито реєстрацію на Export Talks – освітню ініціативу Офісу просування експорту, в якій залучені найкомпетентніші експерти та представники бізнесу.

Тож вже цієї п’ятниці можливо отримати відповіді на хвилюючі питання щодо експорту в США від провідних практиків з України та міжнародних консультантів.

Для довідки

Формат в режимі живої дискусії дозволяє поставити питання експертам та отримати актуальні відповіді з перших вуст щодо:

  • ринку та торгових можливостей для українських виробників в США: як ефективно на нього увійти;
  • внутрішньої бізнес-культури Сполучених Штатів;
  • регуляторних бар’єрів та нюансів оподаткування.

До обговорення прямим включенням з Америки долучиться провідний бізнес-консультант з питань інтернаціоналізації – Лен Ла Вардера – Партнер компанії “La Vardera&Associates”.

КОМУ буде корисно:

Компаніям, що мають на меті освоїти перспективні ринки Америки. МІСЦЕ проведення: “INVERIA flow space”, Київ, вул.Володимирська, 49-А. РЕЄСТРАЦІЯ: можлива до 20 лютого 2020 року включно, за посиланням

Торговельна місія організовується Ukrainian Food Export Board спільно з Офісом Просування Експорту за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності