Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

За серпень експортовано до Лівану майже 4 тисячі голів рогатої худоби

11 Вересня 2024 10:01

За серпень експортовано до Лівану майже 4 тисячі голів рогатої худоби

У серпні 2024 року з України експортовано 3916 голів великої та дрібної рогатої худоби до Лівану. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Як зазначено, дозвільні документи на експорт видані спеціалістами Південного міжрегіонального головного управління Держпродспоживслужби на державному кордоні, які ретельно перевірили стан тварин та забезпечили відповідність усім необхідним вимогам.

Ліван залишається головним імпортером української рогатої худоби, що свідчить про високу якість вітчизняної продукції та довіру міжнародних партнерів. Завдяки таким експортним операціям Україна зміцнює свої позиції на світовому ринку сільськогосподарської продукції, сприяючи зростанню економіки та розширенню співпраці з іншими країнами.

Південне МГУ Держпродспоживслужби на державному кордоні продовжує здійснювати свої повноваження в рамках ЗУ «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та ЗУ «Про ветеринарну медицину».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності