Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Відкрито ринок Королівства Бахрейн для українських виробників мʼяса птиці та продуктів з нього

14 Серпня 2024 11:03

Відкрито ринок Королівства Бахрейн для українських виробників мʼяса птиці та продуктів з нього

Королівство Бахрейн відкрило доступ на свій ринок для українських виробників м'яса птиці та продуктів з нього. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Сертифікат здоров’я на експорт м’яса птиці та продуктів з нього до Королівства Бахрейн оприлюднено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби в розділі «Міжнародне співробітництво» ‒ «Ветеринарія та безпечність» ‒ «Сертифікати на експорт з України».

Держпродспоживслужба звертає увагу потенційних експортерів на необхідність обов'язкового дотримання вимог до ввезення м'яса птиці та продуктів з нього до Королівства Бахрейн. Інформація доступна до ознайомлення на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Вимоги країн світу» - «Довідкова інформація щодо експорту Королівство Бахрейн».

З переліком акредитованих птахофабрик, які мають право на ввезення замороженого м’яса птиці до Королівства Бахрейн можна ознайомитись за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності