Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна з Індонезією обговорюють розширення експорту

09 Серпня 2024 16:07

Україна з Індонезією обговорюють розширення експорту

Відкриття нових можливостей для експорту української продукції та процедуру акредитації українського виробників розглянули керівництво Держпродспоживслужби Сергій Ткачук з представниками Посольства Республіки Індонезії в Україні. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Як зазначено, Україна обговорює з Індонезією відкриття ринку для декількох товарних позицій, серед яких – молоко та молочні продукти, м’яса птиці, яловичини, яєць, тощо.

Також під час зустрічі учасники розглянули критерії виробництва харчових продуктів тваринного походження, зокрема м’яса і м’ясних продуктів, птиці і молочної продукції на відповідність вимогам халялю стандарту – Halal Assurance System.

Для експорту продукції до Індонезії також необхідно пройти відповідну сертифікацію в уповноваженому державному органі Індонезії або в акредитованих сертифікаційних органах халялю в інших країнах.

Кожне постачання м’яса чи продукції з нього має супроводжуватись халяль-сертифікатом (Halal slaughtering certificate), виданим акредитованим центром сертифікації.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності