09 Серпня 2024 16:07
Відкриття нових можливостей для експорту української продукції та процедуру акредитації українського виробників розглянули керівництво Держпродспоживслужби Сергій Ткачук з представниками Посольства Республіки Індонезії в Україні. Про це повідомляє Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Як зазначено, Україна обговорює з Індонезією відкриття ринку для декількох товарних позицій, серед яких – молоко та молочні продукти, м’яса птиці, яловичини, яєць, тощо.
Також під час зустрічі учасники розглянули критерії виробництва харчових продуктів тваринного походження, зокрема м’яса і м’ясних продуктів, птиці і молочної продукції на відповідність вимогам халялю стандарту – Halal Assurance System.
Для експорту продукції до Індонезії також необхідно пройти відповідну сертифікацію в уповноваженому державному органі Індонезії або в акредитованих сертифікаційних органах халялю в інших країнах.
Кожне постачання м’яса чи продукції з нього має супроводжуватись халяль-сертифікатом (Halal slaughtering certificate), виданим акредитованим центром сертифікації.
17 Вересня 2024 10:58
16 Вересня 2024 18:57
11 Вересня 2024 10:01
10 Вересня 2024 16:37
09 Вересня 2024 16:27
06 Вересня 2024 17:26
06 Вересня 2024 15:09
05 Вересня 2024 12:17