Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Польські протестувальники розпочали блокування руху на кордоні з Україною

20 Лютого 2024 17:02

Польські протестувальники розпочали блокування руху на кордоні з Україною

Українські прикордонники отримали від представників Прикордонної варти Польщі інформацію про плани страйкарів щодо більш жорсткого обмеження руху транспортних засобів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

  • Під час акції протесту польських фермерів в обидвох напрямках повністю заблоковано рух вантажівок через пункт пропуску «Медика-Шегині». Термін завершення такого блокування не повідомлено.
  • «Долгобичув-Угринів». Біля пункту пропуску протестувальники озвучили намір перекрити рух для усіх видів транспорту до 17:00 20 лютого 2024 року.
  • «Зосин-Устилуг». З 13:00 до 16:00 за київським часом, протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних та легкових транспортних засобів в обидвох напрямках. Обіцяють пропускати лише вантажні автомобілі з гуманітарною допомогою.
  • «Корчова-Краківець». До 21:00 (за київським часом) 20 лютого 2024 року протестувальники планують блокувати рух усіх вантажівок на виїзд з Польщі, крім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно.
  • «Гребене-Рава-Руська». Протестувальники з 13:00 (за київським часом) 20 лютого 2024 року повністю заблокували рух в обох напрямках всіх категорій транспортних засобів, окрім тих, які везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу.
  • «Дорогуськ-Ягодин». До 19:00 за київським часом організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажного транспорту в обох напрямках.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності