Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Проєкт з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів

07 Лютого 2024 17:36

Проєкт з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів

Компанія «Poland-U.S. Operations sp. z o.o.» (PLUS Ops) зацікавлена у партнерстві з українським бізнесом і запрошує до співпраці у міжнародному проєкті з обслуговування та підтримки інфраструктурних об’єктів на території України.

З метою здійснення обслуговування інфраструктурних об’єктів поблизу обласних центрів України компанія шукає досвідчених підрядників, що працюють за напрямами будівництво та інженерні послуги, а також спеціалізуються на:

  • ландшафтних роботах
  • земляних роботах
  • зведенні будинків (тимчасових та контейнерних споруд)
  • інженерних роботах
  • будівельному обладнанні (автонавантажувачі, екскаватори, крани тощо)

Підтримання об’єктів передбачає широкий спектр дій, спрямованих на забезпечення їх надійної роботи. Зокрема, до промислового обслуговування цих об’єктів також може належати технічне обслуговування машин та обладнання, ремонт, управління енергоспоживанням, обслуговування систем безпеки та багато іншого.

Реєстрація

Дедлайн подання заявки — 21 лютого 2024 року.

Заповніть форму за посиланням.

PLUS Ops — польсько-американська компанія, яка заснована у 2015 році й спеціалізується на матеріально-технічному забезпеченні та займається зміцненням глобальної безпеки й допомоги в конфліктних зонах. Діє як економічно ефективний центральноєвропейський виконавець, що надає широкий спектр послуг: робочу силу, матеріали, обладнання та професійні послуги. Компанія ефективно залучена до міжнародних проєктів у таких країнах, як: США, Португалія, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Румунія та Греція.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності