Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

5 українських виробників презентували продукцію на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023

15 Грудня 2023 12:38

5 українських виробників презентували продукцію на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023

12-14 грудня 2023 року відбулася найбільша міжнародна виставка органічної та натуральної продукції на Близькому Сході — «Middle East Organic & Natural Products Expo», яку проводять в Дубаю вже 21 рік поспіль під патронатом Міністерства з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ).

Захід обʼєднав понад 10 000 відвідувачів, серед яких імпортери, гуртові, роздрібні торговці та дистриб’ютори з понад 40 країн світу.

Цьогоріч у межах Національного стенда України представлено 5 українських виробників-експортерів з Київської, Житомирської, Дніпропетровської, Полтавської областей: ТОВ «Хелсі Дженерейшн», ТОВ «Органік Мілк», ТОВ «Хімекс», ТОВ «Органік Оригінал» та ТОВ «Укролія».

Продукти, які були представлені: борошно з насіння амаранту та пшениці, кукурудзяні палички, питні йогурти, сири різної витримки, сметана, високоолеїнова соняшникова олія тощо. Детальніше ознайомитися з продукцією компаній можна за посиланням.

Компанії-учасниці Національного стенда України на Middle East Organic & Natural Products Expo 2023

2023

Протягом трьох насичених днів українські компанії провели 187 B2b-зустрічей з потенційними партнерами з країн Близького Сходу, Індії та Туреччини. Також Національний стенд України відвідали представники Міністерства з питань зміни клімату та захисту навколишнього середовища ОАЕ, щоб детальніше ознайомитися з продукцією та поспілкуватися з експортерами.

2023

Окрім того, українські експоненти мали можливість вивчити тенденції світових ринків, відвідали профільні заходи з ключовими стейкхолдерами органічного сектору та отримали нові корисні контакти.

Національний стенд України на Organic & Natural Expo Middle East 2023 організований державною установою «Офіс з розвитку підприємництва та експорту», національним проєктом Дія.Бізнес під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України в партнерстві з громадською організацією Unite Ukraine та за підтримки:

  • Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP), що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) спільно із SAFOSO AG (Швейцарія);
  • Western NIS Enterprise Fund;
  • Європейського Союзу та Уряду Німеччини в межах програми міжнародного співробітництва EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, яку в Україні реалізує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності