Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Spend With Ukraine – ініціатива про українські продукти та сервіси

13 Грудня 2023 16:12

Spend With Ukraine – ініціатива про українські продукти та сервіси

Spend With Ukraine – це неприбутковий проєкт, що є онлайн-каталогом провідних українських брендів. Він створений з метою промоції українських бізнесів на міжнародній арені. Spend with Ukraine сприяє підвищенню експорту, світовій впізнаваності цих брендів, і, таким чином, підтримує та стимулює економіку нашої держави.

Вебплатформа spendwithukraine.com містить 220+ бізнесів, розділених на дев’ять категорій, здебільшого орієнтованих на b2c: ґаджети, мода, товари для дому та аксесуари, освітні продукти, розробки для підвищення продуктивності, сервісні продукти, креативні агенції тощо.

На сайті проєкту можна знайти як всесвітньо відомі бренди – «MacPaw», «Grammarly», «Petcube», «Frolov», «Gunia Project», так і молоді інноваційні, які лише на шляху до світового визнання і створюють дійсно унікальні продукти.

Spend With Ukraine — це про креативну економіку України, інновації та технології, стиль життя, творчість та моду. Поєднання культурного підходу та підприємництва, яке представляють наші бренди, створює унікальний, сильний та прогресивний імідж України.

Проєкт запустили на початку квітня 2022 року за ініціативи команди дизайн-студії «O0 Design» з одним чітким та свідомим гаслом — «Spend with Ukraine to stand with Ukraine».

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності