Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Виставка органічних продуктів харчування «BIOFACH 2024»

23 Листопада 2023 10:59

Виставка органічних продуктів харчування «BIOFACH 2024»

Асоціація «Ягідництво України» та ГС «Інноваційне фермерство та кооперація» запрошують українських виробників органічних продуктів харчування взяти участь у міжнародній виставці «BIOFACH 2024», яка відбудеться з 13 до 16 лютого 2024 року в німецькому місті Нюрнберг.

Груповий стенд буде організовано завдяки підтримці проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA) за фінансовій підтримці Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL) і реалізовано у співпраці з органічними організаціями України.

Ініціативу підтримало Міністерство аграрної політики та продовольства України та асоціації і організаціями, що працюють у секторі органічних продуктів харчування.

Загальна площа стенду складатиме 124 кв. м, що забезпечить можливість участі у виставці «BIOFACH 2024» різних за розміром українських компаній.

Зареєструватися для участі у виставці можна до 24 листопада 2023 року.

Реєстрація

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності