Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Компетентні органи України та Сингапуру співпрацюватимуть у сфері здоров’я тварин

08 Листопада 2023 17:54

Компетентні органи України та Сингапуру співпрацюватимуть у сфері здоров’я тварин

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів та Рада Національних парків Сингапуру підписали Меморандум про взаєморозуміння щодо співробітництва у сфері здоров’я тварин. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Як зазначено, документ передбачає зміцнення всебічного розвитку двостороннього співробітництва між компетентними органами України та Республіки Сингапур з метою контролю, запобігання, ліквідації та сприяння обміну інформацією щодо спалахів хвороб наземних і водних тварин.

У рамках Меморандуму сторони підтвердили намір сприяти розширенню двосторонньої торгівлі наземними та водними тваринами, а також продуктами з них відповідно до стандартів Всесвітньої організації охорони здоров’я тварин (ВООЗТ).

Документ також передбачає можливість обміну інформацією щодо наукових, дослідницьких та технічних досягнень у сферах контролю, профілактики та ліквідації хвороб тварин, зазначених у стандартах ВООЗТ.

Підписаний Меморандум сприятиме зміцненню двостороннього співробітництва між Україною та Республікою Сингапур, спрямованого на забезпечення ефективної співпраці у сфері здоров’я тварин, а також диверсифікації ринків збуту та консолідації зв’язків між обома країнами.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності