Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Ускладнено рух для вантажівок на кордоні з боку Польщі

06 Листопада 2023 16:36

Ускладнено рух для вантажівок на кордоні з боку Польщі

На кордоні з боку Польщі ускладнено рух для вантажівок через страйк польських перевізників. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України з посиланням на інформацію від польських колег.

За наявною інформацією, 6 листопада 2023 року, польські перевізники розпочали проведення акції щодо блокування проїзду вантажівок через польсько-український кордон.

Відбулося поступове блокування руху вантажного транспорту у напрямку пунктів пропуску «Ягодин-Дорохуськ», «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Хребене». Ускладнення руху можливе як на в’їзд до Польщі, так і на виїзд.

Як зазначено, організатори протесту планують пропускати лиш по одному вантажному автомобілю на годину. Водночас протестувальники планують пропускати вантажні автомобілі з вантажами безпекового, гуманітарного характеру, ті, які перевозять тварин, продукти, що швидко псуються, тощо.

Окрім цього, за наявними даними, організатори дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легковому транспорту.

Державна прикордонна служба України про ситуації у пунктах пропуску інформуватиме на своїх офіційних сторінках.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності