Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Компетентні органи України та Північної Македонії погодили форму сертифіката здоров’я для перероблених кормів

01 Листопада 2023 10:02

Компетентні органи України та Північної Македонії погодили форму сертифіката здоров’я для перероблених кормів

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з Агентством з продовольства та ветеринарії Міністерства сільського, лісового та водного господарства Республіки Північна Македонія погодили форму сертифіката здоров’я для перероблених кормів для домашніх тварин, крім консервованих кормів для домашніх тварин, призначених для відправлення до або для транзиту через Республіку Північна Македонія. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

Зазначену форму сертифіката здоров’я опубліковано на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво» ‒ «Ветеринарія та безпечність» ‒ «Сертифікати на експорт з України».

Під час оформлення зазначених вантажів, у випадку транзиту через територію ЄС, необхідно дотримуватися вимог делегованого Регламенту Комісії (ЄС) № 2011/142.

Держпродспоживслужба звертає увагу, що видача сертифіката здоров’я для перероблених кормів для домашніх тварин, крім консервованих кормів для домашніх тварин, призначених для відправлення до або для транзиту через Республіку Північна Македонія може здійснюватися лише за умови наявності виробника у переліку потужностей, акредитованих для експорту м’ясних напівфабрикатів до ЄС, ознайомитись з яким можна за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності