Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Презентовано каталог перспективних компаній та продуктів ІТ-сфери

21 Вересня 2023 18:03

Презентовано  каталог перспективних компаній та продуктів ІТ-сфери

Міністерство цифрової трансформації України та Асоціація «IT Ukraine» презентували каталог «Incredible Tech», до якого увійшли 96 перспективних продуктових ІТ-компаній та 31 успішний український ІТ-продукт. Він стане інструментом для просування української ІТ-екосистеми на міжнародному ринку.

Українська ІТ-індустрія посідає друге місце серед експортоорієнтованих галузей. Сфера налічує близько 2 300 компаній, у яких працює понад 330 000 ІТ-фахівців.

До каталогу увійшли компанії, які працюють у різних напрямах — від оборонних технологій та державних цифрових продуктів до Legal tech і Health tech.

Серед них:

  • Державний мобільний застосунок Дія
  • Найбільший розробник застосунків для Apple компанія «MacPaw»
  • Розробник робопротеза «Esper Bionics»
  • Розробник технологічних рішень для розумних систем безпеки «Ajax Systems»
  • Також сервісні компанії «Softserve», «Sigma Software», «N-ix», «Eleks», «Infopulse», «Intellias», «Miratech» та інші.

Це українські компанії та ІТ-продукти, що мають українську реєстрацію, українця-засновника та офіс чи представництво в Україні. Відбір компаній проводила незалежна експертна рада, у складі якої — представники Мінцифри, фаундери та СЕО tech-компаній, інвестори.

Ваш браузер не підтримує PDF. Будь ласка, завантажте файл, щоб переглянути його: Завантажити PDF.

Розробка каталогу тривала впродовж двох місяців та стала можливою завдяки підтримці генерального партнера — Ukrsibbank BNP Paribas Group та за участі агенції «TopLead». Каталог розробили Асоціація «IT Ukraine» разом із Міністерство цифрової трансформації України та агенцією «Top Lead». Генеральним партнером каталогу виступив Ukrsibbank BNP Paribas Group.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності