Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Стартує проєкт підтримки МСБ щодо оцінки збитків та надання консультацій

05 Вересня 2023 15:56

Стартує проєкт підтримки МСБ щодо оцінки збитків та надання консультацій

Стартує проєкт підтримки МСБ щодо оцінки збитків, які отримали підприємства у результаті збройної агресії рф.

Чернігівська ТПП за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» виконає 30 оцінок та проведе 40 консультацій для мікро-, малих та середніх підприємств Чернігівщини, м. Бровари та Броварського району Київської області.

Завдяки підтримці Програми USAID, підприємства зможуть безкоштовно отримати оцінку розміру реальних збитків у вигляді експертного висновку, відповідно до методики визначення шкоди та обсягу збитків, завданих підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності внаслідок знищення та пошкодження їх майна у зв’язку зі збройною агресією рф.

Хто може подавати заявку:

  • Офіційно зареєстровані юридичні особи та ФОПи, підприємства мікро-, малого та середнього бізнесу, які постраждали через військову агресію (мають пошкодження майна), кількість працівників до 250 осіб.
  • Підприємства розташовані та зареєстровані у Чернігові, Чернігівській області, у м. Бровари або Броварському районі Київської області.
  • Знаходяться поза зоною активних бойових дій, визначеною постановою Кабміну від 6 грудня 2022 року № 1364.

Як подати заявку:

  • Надати документи, зазначені в аплікаційній формі.
  • Чекати на підтвердження від експерта Чернігівської ТПП.
  • Заповнити форму нижче.

Якщо форма відображається некоректно або не відображається взагалі, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Детальніша інформація за посиланням.

Проєкт реалізує Чернігівська регіональна торгово-промислова палата за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує стартапи й малі та середні підприємства (МСП) з метою підвищення їхньої конкурентоспроможності на внутрішньому ринку України та на міжнародних ринках, допомагає в розбудові спрощеного та прозорого бізнес-клімату, а також забезпечує українські компанії можливостями скористатись перевагами міжнародної торгівлі.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності