Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Презентація каталогу українських ІТ-компаній та ІТ-продуктів

31 Серпня 2023 17:08

Презентація каталогу українських ІТ-компаній та ІТ-продуктів

14 вересня 2023 року відбудеться онлайн-презентація каталогу українських ІТ-компаній та ІТ-продуктів «Incredible Tech».

Як зазначають організатори, Incredible Tech - це вкрай необхідний для просування ІТ-індустрії України на міжнародному ринку каталог, до якого увійшли перспективні українські продуктові ІТ-компанії та ІТ-продукти.

Каталог розробили Асоціація «IT Ukraine» разом із Міністерством цифрової трансформації України як ефективний інструмент підвищення обізнаності щодо можливостей українського ІТ, залучення інвестицій в індустрію та масштабування існуючих бізнесів у сфері IT.

У каталозі представлені знакові українські ІТ-продукти та їх розробники за напрямками Defence Tech, E-commerce&Retail, ESports&Gaming, EdTech, FinTech&Insurance, HR Tech, HealthTech&Wellness, Legal Tech та інші.

Під час події буде можливість дізнатися про:

  • просування українських ІТ-продуктів у світі від лідерів індустрії: представників влади, бізнесу, інвесторів та СЕО успішних українських ІТ-компаній;
  • у чому суперсила компаній та продуктів, які потрапили до каталогу;
  • як ком’юніті може сприяти виходу ІТ-продуктів на міжнародні ринки.

Відбір компаній до каталогу здійснила незалежна експертна рада, до складу якої увійшли представники Мінцифри, фаундери та СЕО tech-компаній, інвестори.

Більш детально та реєстрація за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності