Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Відбір для участі у конкурсі «World Cheese Awards»

12 Липня 2023 10:16

Відбір для участі у конкурсі «World Cheese Awards»

До уваги великих сирних підприємств та крафтових виробників сиру України!

27-28 жовтня 2023 року відбудеться у Тронгеймі (Норвегія) World Cheese Awards (WCA) — наймасштабніший сирний конкурс у світі, де щороку збираються виробники, сирні експерти, баєри та поціновувачі сиру з різних куточків планети, а учасники змагаються за нагороду, яка свідчитиме про знак високої якості їхніх сирів.

Під час проведення події учасники матимуть шанс презентувати свою продукцію міжнародній сирній спільноті на World Cheese Awards 2023.

Компанія «ARDIS group» та спільнота поціновувачів сиру «ProCheese» — офіційні представники України на WCA, допоможуть з організаційними питаннями: презентацією, реєстрацією на платформі WCA та транспортуванням між країнами.

Western NIS Enterprise Fund підтримав участь українських виробників сирів у національному стенді під час події у 2023 році.

Дедлайн подачі заявок — 22 серпня 2023 року.

Реєстрація та більш детальна інформація за посиланням.

Участь українських сирів цього року відбувається за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Quality FOOD Trade Program» і за підтримки Western NIS Enterprise Fund.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності