Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Хмельницький

08 Вересня 2022 13:06

Круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку». Хмельницький

9 вересня 2022 року у Хмельницькому відбудеться круглий стіл на тему: «Експортне фінансування: доступні можливості та перспективи розвитку», який проводять Експортно-кредитне агентство (ЕКА) у партнерстві з Хмельницькою обласною військовою адміністрацією за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Під час заходу запланована презентація актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу під час дії воєнного стану в Україні.

У заході також візьмуть участь представники регіональних відділень Укргазбанку, Ощадбанку, Укрексімбанку, Таскомбанку, які у партнерстві з ЕКА вже надають або планують надавати пільгове кредитування підприємцям на виконання експортних контрактів у найближчому майбутньому.

Після закінчення воркшопу експортери можуть отримати індивідуальні консультації щодо передекспортної фінансової підтримки.

Участь у заході буде корисна представникам експортоорієнтованого бізнесу області та виробникам, які планують свою зовнішньоекономічну діяльність.

Круглий стіл проводитимуть за адресою: Хмельницький, провул. Степана Бандери 1/1, бізнес-центр «PARUS Business Center», конференц-зала «Target HUB».

Більш детально за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності