Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Онлайн-презентація для українських виноробів Університету Гайзенхайм

16 Серпня 2022 16:02

Онлайн-презентація для українських виноробів Університету Гайзенхайм

29 серпня 2022 року о 15:00 проєкт International Trade Centre (ІТС) «Сприяння виходу малих і середніх підприємств плодоовочевого сектору на зовнішні ринки та включення їх у ланцюжки доданої вартості» запрошує виноробів до участі в онлайн-презентації Університету Гайзенхайм (Німеччина), що відбудеться на платформі Zoom.

Говоритимуть про:

  • програми бакалаврату та магістратури, до яких можуть долучитися студенти з України,
  • дослідницькі програми, напрямки яких відповідають глобальним потребам виноградарства, виноробства, маркетингу винограду і вина,
  • можливості співпраці зі спеціалістами та викладачами Університету Гайзенхайм,
  • історію Університету Гайзенхайм та його значення у сучасній освіті для виноробів.

Спікери

  • доктор наук пан Йон Ханф, професор кафедри виробництва вина та напоїв;
  • доктор наук пан Андрій Тарасов, професор кафедри енології Університету Гайзенхайм.

Учасники зустрічі зможуть поставити спікерам запитання та отримати вичерпні відповіді на них. Буде забезпечено синхронний переклад.

Більш детально за посиланням.

Університет Гайзенхайм (Hochschule Geisenheim) – державний університет землі Гессен, заснований 1 січня 2013 року як новий тип університетів, відповідно до рекомендацій наукової ради, і розташований у м. Гайзенхайм між річкою Рейн і виноградниками Рейнгау. Попередниками цього вишу були Гайзенхаймський відділ Університету прикладних наук Рейнмайн та Дослідницький інститут Гайзенхайм, об'єднані у новий Університет Гайзенхайм. Нині в університеті навчаються майже 1400 студентів на восьми бакалаврських та дев'яти магістерських програмах.

Завдяки широкій мережі партнерів, університет є активним учасником міжнародних освітньо-наукових та соціально-культурних процесів – в Україні він має шість університетів-партнерів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності