01 Червня 2021 15:08
Законопроектом пропонують визначити правові та організаційні засади забезпечення безпечності матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами у процесі їх виробництва, обігу та використання з метою забезпечення захисту здоров’я людей та інтересів споживачів.
За дане рішення проголосували 316 народних депутатів.
Проектом пропонується встановити:
Відповідні зміни пропонується внести також до законів «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин».
Проект Закону зареєстровано за №4568.
26 Квітня 2024 10:02
25 Квітня 2024 16:58
24 Квітня 2024 17:56
24 Квітня 2024 15:43
24 Квітня 2024 13:07
24 Квітня 2024 10:13
23 Квітня 2024 10:39
22 Квітня 2024 14:41