Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

В Україні розпочала роботу Оціночна місія з питань спрощення торгівлі

28 Квітня 2021 13:54

В Україні розпочала роботу Оціночна місія з питань спрощення торгівлі

26 квітня у Державній митній службі України розпочала роботу Оціночна місія з питань спрощення торгівлі.

Захід відбувається в рамках Глобальної програми сприяння міжнародній торгівлі (Програма GTFP), що виконується Всесвітньою митною організацією (ВМО) за підтримки Секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації (SECO).

Оціночна місія триватиме з 26 квітня до 6 травня 2021 року. Під час її проведення заплановано обговорення експертами Програми GTFP з представниками Держмитслужби, інших органів влади та бізнесу питання імплементації в національне законодавство України положень Угоди СОТ про спрощення процедур торгівлі.

Основна мета Програми GTFP – сприяння міжнародній торгівлі в країнах-бенефіціарах, зокрема в Україні, Програми GTFP, запровадження міжнародних стандартів та кращих практик Світової організації торгівлі та ВМО щодо імпорту, експорту та транзиту товарів.

У перший день місії Держмитслужба поінформувала місію з наступних напрямків діяльності: організаційна структура, компетенція та обов'язки; митні стратегії; управління персоналом, навчання, доброчесність; процес модернізації та стан ініціатив; митні процеси та процедури (імпорт / експорт / транзит); система митного оформлення; діяльність партнерів з розвитку; визначені проблеми та можливі шляхи їх вирішення.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності