УКТЗЕД | |
---|---|
Розділ IV (16-24) | Готовi харчовi продукти; алкогольнi та безалкогольнi напої i оцет; тютюн та його замiнники |
Група 20 | Продукти переробки овочiв, плодiв, горiхiв або iнших частин рослин |
2001 | Овочі, плоди та інші їстівні частини рослин, приготовлені або консервовані з доданням оцту чи оцтової кислоти: |
2001 10 00 00 | - огірки, корнішони |
2001 90 | - інші: |
2001 90 10 00 | - - мангове чутні |
2001 90 20 00 | - - плоди роду Capsicum, крім солодких стручкових або пахучих перців |
2001 90 30 00 | - - цукрова кукурудза (Zea mays var. saccharata) |
2001 90 40 00 | - - ямс, батат, або солодка картопля, і аналогічні їстівні частини рослин з вмістом 5 мас. % або більше крохмалю |
2001 90 50 00 | - - гриби |
2001 90 65 00 | - - маслини або оливки |
2001 90 70 00 | - - перець солодкий стручковий |
2001 90 92 00 | - - тропічні плоди та тропічні горіхи; пальмова серцевина |
2001 90 97 00 | - - інші |
2002 | Томати, приготовлені або консервовані без додання оцту чи оцтової кислоти: |
2002 10 | - томати цілі або розрізані на частини: |
2002 10 10 00 | - - очищені |