Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Успішно завершено третій модуль програми «Service Export Ukraine», присвячений аналізу ринків

29 Грудня 2021 10:50

Успішно завершено третій модуль програми «Service Export Ukraine», присвячений аналізу ринків

Service Export Ukraine - спеціалізована освітня програма для підприємців та експортерів сфери послуг України, які планують виходити на зовнішній ринок або бажають розвинути свою експортну діяльність, зокрема із використанням цифрових інструментів та секторальної співпраці.

Під час Програми учасники вперше матимуть можливість цифровізувати свій бізнес.

Унікальність Програми полягає у тому, що вона дає комплексне та системне розуміння про те, з чого складається експортна діяльність підприємства сфери послуг, як почати експортувати чи інтенсифікувати свою експортну діяльність. Опрацьовуючи питання надання послуг на зарубіжних ринках, учасники також розвивають навички ефективного управління бізнес-процесами, міжнародним маркетингом, якістю та фінансами.

Тепер за Програмою навчаються вже більше 400 учасників із таких секторів: архітектура і дизайн, інжиніринг, логістика, поліграфія та видавнича справа, консалтинг, маркетинг та реклама, туризм, готельно-ресторанна справа та креативні індустрії.

Тренерка модулю «Аналіз ринків» - Джин Саттон, власниця консалтингової агенції з Лондону, експертка з маркетингових досліджень, яка створює дієві стратегії виходу на нові ринки.

Результатом проходження модулю для учасників Програми стало закріплене практичними роботами вміння:

  • Аналізувати джерела інформації та обирати з них релевантні
  • Створити та оцінити профіль країни, ринку, послуги, конкурентів, клієнта
  • Опрацювати нормативи та регулятивні акти
  • Розробити стратегію входу в ринок, сфокусовану на покупцеві

Про Програму

Ознайомтесь із деталями Програми за посиланням.

Ще можна подати заявку на участь.


Програма Service Export Ukraine розроблена Інститутом маркетингу (Естонія) у співпраці з ДУ «Офіс з розвитку підприємництва та експорту». Програма фінансується Міністерством закордонних справ Естонії (Проект з питань розвитку співробітництва та гуманітарної допомоги).

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності