Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Посібник для МСП м’ясопереробної галузі з підготовки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР (2011)

Автор: Г. Василенко, О. Дорофєєва, Б. Голуб, Г. Миронюк

Категорія:Посібники та довідники

Опис

Посібник побудовано з метою надання допомоги працівникам підприємств м’ясопереробної галузі, відповідальним за забезпечення безпечності харчових продуктів, а також для застосування державними інспекційними службами під час здійснення оцінки впроваджених планів НАССР.


Будь в курсі новин

Залиште адресу вашої електроної пошти та слідкуйте за новинами які ми підготували для вас.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності