Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Посібник для МСП молокопереробної галузі з підготовки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР (2010)

Автор: IIFSQ в рамках Проекту «Локальні інвестиції та національна конкурентоспросомжність» USAID|LINC

Категорія:Посібники та довідники

Опис

Посібник побудовано з метою надання допомоги працівникам підприємств молокопереробної галузі, відповідальним за забезпечення безпечності харчових продуктів, а також для застосування державними інспекційними службами під час здійснення оцінки впроваджених планів НАССР.

Підготовлено за підтримки американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (АМР США) в рамках Проекту «Локальні інвестиції та національна конкурентоспросомжність» USAID|LINC


Будь в курсі новин

Залиште адресу вашої електроної пошти та слідкуйте за новинами які ми підготували для вас.

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності