Увага! Інструмент використовує дані УКТЗЕД попередньої редакції, частина кодів можут бути неактальними. Просимо додатково перевіряти коди на сторінці Митного тарифу України.
Оновлення інструменту заплановано на 2024 рік.
УКТЗЕД | |
---|---|
Розділ IV (16-24) | Готовi харчовi продукти; алкогольнi та безалкогольнi напої i оцет; тютюн та його замiнники |
Група 16 | Готовi харчовi продукти з м'яса, риби або ракоподiбних, молюскiв або iнших водяних безхребетних |
1602 | Інші готові чи консервовані продукти з м'яса, м'ясних субпродуктів або крові: |
1602 10 00 00 | - гомогенізовані готові продукти |
1602 20 | - з печінки будь-яких тварин: |
1602 20 10 00 | - - гусячої або качиної |
1602 20 90 00 | - - інші |
- із свійської птиці товарної позиції 0105: | |
1602 31 | - - з індиків: |
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів свійської птиці: | |
1602 31 11 00 | - - - - які містять виключно сире м'ясо індиків |
1602 31 19 00 | - - - - інші |
1602 31 80 00 | - - - інші |
1602 32 | - - з курей свійських (Gallus domesticus): |
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів свійської птиці: | |
1602 32 11 00 | - - - - сирі |
1602 32 19 00 | - - - - інші |
1602 32 30 00 | - - - які містять 25 мас. % або більше, але менш як 57 мас. % м'яса чи субпродуктів свійської птиці |
1602 32 90 00 | - - - інші |
1602 39 | - - інші: |
- - - які містять 57 мас. % або більше м'яса чи субпродуктів свійської птиці: | |
1602 39 21 00 | - - - - сирі |
1602 39 29 00 | - - - - інші |
1602 39 85 00 | - - - інші |
- із свинини: | |
1602 41 | - - окіст і його відруби: |
1602 41 10 00 | - - - свійської свині |
1602 41 90 00 | - - - інші |
1602 42 | - - з лопатки та її відрубів: |
1602 42 10 00 | - - - свійської свині |
1602 42 90 00 | - - - інші |
1602 49 | - - інші, включаючи суміші: |
- - - із свійських свиней: | |
- - - - які містять 80 мас. % або більше м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження: | |
1602 49 11 00 | - - - - - філейні частини (за винятком шийних частин) та їх відруби, включаючи суміші філейних частин або окостів |
1602 49 13 00 | - - - - - шийні частини та їх відруби, включаючи суміші шийних і лопаткових частин |
1602 49 15 00 | - - - - - інші суміші, що містять окости, лопаткові частини, філейні частини або шийні частини та їх відруби |
1602 49 19 00 | - - - - - інші |
1602 49 30 00 | - - - - які містять 40 мас. % або більше, але менш як 80 мас. % м'яса або м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
1602 49 50 00 | - - - - які містять менш як 40 мас. % м'яса чи м'ясних субпродуктів будь-якого виду, включаючи жири будь-якого виду або походження |
1602 49 90 00 | - - - інші |
1602 50 | - з великої рогатої худоби: |
1602 50 10 00 | - - сирі; суміші м'яса або м'ясних субпродуктів варених і м'яса або м'ясних субпродуктів сирих |
- - інші: | |
1602 50 31 00 | - - - солонина (Corned beef), у герметично закритих посудинах |
1602 50 95 00 | - - - інші |
1602 90 | - інші, включаючи готові продукти з крові будь-яких тварин: |
1602 90 10 00 | - - продукти з крові будь-яких тварин |
- - інші: | |
1602 90 31 00 | - - - з дичини або кролика |
- - - інші: | |
1602 90 51 00 | - - - - які містять м'ясо або м'ясні субпродукти свійських свиней |
- - - - інші: | |
- - - - - які містять м'ясо або субпродукти великої рогатої худоби: | |
1602 90 61 00 | - - - - - - сирі; суміші м'яса або субпродуктів варених і м'яса або субпродуктів сирих |
1602 90 69 00 | - - - - - - інші |
- - - - - інші: | |
1602 90 91 00 | - - - - - - з баранини |
1602 90 95 00 | - - - - - - з козлятини |
1602 90 99 00 | - - - - - - інші |