Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Перший Національний павільйон України на виставці «Summer Las Vegas Market 2022»

18 Липня 2022 11:49

Перший Національний павільйон України на виставці «Summer Las Vegas Market 2022»

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» організовує перший Національний павільйон України на виставці «Summer Las Vegas Market 2022».

Україна вперше матиме власний Національний павільйон на одній з найбільших світових виставок товарів для дому, посуду, декору, оформлення інтер'єру, подарунків та аксесуарів «Summer Las Vegas Market 2022», яка відбудеться у Лас-Вегасі, США, 24-28 липня 2022 року.

Поява павільйону стане можливим завдяки плідній роботі Офісу з розвитку підприємництва та експорту та ініціативі бізнесу.

Наступного тижня представники 7-ми українських компаній сектору креативних індустрій презентують на виставці свою продукцію та дизайнерські рішення.

Summer Las Vegas Market пропонує покупцям, дизайнерам і експонентам ефективний, дієвий інструмент для встановлення ділових зв'язків.

Для відвідувачів тут відкривається різноманітність товарів (матраців, постільної білизни, освітлення, меблів, килимів, посуд ручної роботи тощо) від найкращих роздрібних продавців меблів до ексклюзивних бутиків, дизайнерських студій і сувенірних магазинів.

На відвідувачів Summer Las Vegas Market 2022 чекають:

  • Більше 50 000 американських і міжнародних покупців;
  • Останні тенденції галузі;
  • Натхнення провідними брендами галузі;
  • Спілкування з десятками тисяч професіоналів;
  • Освітні семінари, демонстрації продуктів, спеціальні заходи, можливості для спілкування тощо.

Більш детально за посиланням.

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» підтримує Офіс з розвитку підприємництва та експорту в його зусиллях та ініціативах щодо просування меблевої галузі України на міжнародних ринках, включно із торговельними місіями, виставками, конференціями та програмами навчання для бізнесу. Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку чи уряду Сполучених Штатів.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності