Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Оголошено прийом заявок на участь у колективних стендах для креативних індустрій

30 Червня 2022 15:07

Оголошено прийом заявок на участь у колективних стендах для креативних індустрій

Після вдалого досвіду представлення низки українських брендів на міжнародній виставці «Maison et Objet» у Парижі ЄБРР за підтримки уряду США в межах Фонду сприяння малому бізнесу ЄБРР разом з компанією «Maїno Design» розробили спеціальну антикризову програму для підтримки креативної галузі України.

У вересні 2022 року в рамках престижного салону заплановано два колективних українських стенди: «UKRAINIAN CERAMIC AND CRAFT» у павільйоні 5А та «UKRAINIAN DESIGN BRANDS» у павільйоні 6.

На креативний та дизайнерський сектор безпосередньо впливає ситуація, що склалася в Україні. Внутрішній ринок дизайнерської продукції, який активно розвивався роками, з початком війни дестабілізувався. Експортна діяльність може стати єдиним рішенням, що допоможе вижити малим і середнім виробникам сегменту креативної індустрії, особливо тим, хто займається виробами ремісничого декору з натуральних матеріалів (кераміка, вовна, текстиль, дерево тощо).

До участі приймають дизайнерські реалізовані серійні (до павільйону 6) та несерійні об’єкти у категоріях:

  • UKRAINIAN CERAMIC AND CRAFT, павільйоні 5А (кераміка, меблі, освітлення, інтер’єрний декор, предмети категорії народних художніх промислів із високою художньою цінністю зі значною або повною долею ручного виробництва)
  • UKRAINIAN DESIGN BRANDS, павільйоні 6 (меблі, освітлення, інтер’єрний декор серійного або мануфактурного виробництва)

Дедлайн подачі документів – 7 липня 2022 року.

Про пакет документів, заяву та більш детальну інформацію про захід можна почитати за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності