Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Україна та Єгипет співпрацюватимуть у галузі українського АПК

28 Грудня 2021 18:01

Україна та Єгипет співпрацюватимуть у галузі українського АПК

Відбулася зустріч міністра аграрної політики та продовольства України з представниками провідних єгипетських компаній.

Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко підписав угоду про співпрацю із головою ради директорів Special group for trading and investment др. Мохамедом Ассадом.

Під час зустрічі обговорювали питання збільшення двостороннього товарообігу аграрної продукції з Арабською Республікою Єгипет, зокрема зернових культур, кормів для тварин та добрива, а також інвестування в об’єкти інфраструктури агросектору.

Представники Special group for trading and investment висловили сподівання, що Україна найближчим часом стане аграрним хабом для Європи, у межах якого можна поєднати ресурсний потенціал України з транзитно-логістичним потенціалом зацікавлених партнерів.

Голова ради директорів Special group for trading and investment др. Мохамед Ассад зазначив, що спільно з українськими компаніями та за українськими технологіями будують новий сухий (зерновий) порт у Єгипті.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності