Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

«Експортний потенціал Львівщини» - каталог для підприємців регіону

20 Грудня 2021 11:03

«Експортний потенціал Львівщини» - каталог для підприємців регіону

Львівська обласна державна адміністрація запрошує підприємців-експортерів долучитися до створення каталогу експортноорієнтованих підприємств області - «Експортний потенціал Львівщини».

Мета видання – розширення можливостей співпраці для бізнесу Львівщини, налагодження нових міжнародних контактів та ринків збуту.

«Експортний потенціал Львівщини» - це двомовний каталог, на сторінках якого розміщено інформацію про понад 250 експортноорієнтованих підприємств Львівської області з різних галузей промисловості: будівельної, деревообробної, машинобудівної, металообробної, легкої, харчової, поліграфічної, хімічнї, меблевої.

Виробники, інформація про яких розміщена у каталозі, вирізняються високоякісною продукцією та затребуваністю на зовнішньому ринку, а підприємства мають достатні виробничі потужності для здійснення безперебійних експортних постачань до країн Європи і світу.

На кожній сторінці презентовано окреме підприємство з ілюстрацією виробництва або продукції, а також подано контактні дані.

Розміщення інформації у каталозі є безкоштовним.

Ознайомитись з попереднім виданням каталогу «Експортний потенціал Львівщини» можна за посиланням.

Форма для заповнення

профілю про підприємство за посиланням.

Для розміщення інформації у каталозі потрібно заповнити форму (українською та англійською мовами), а також надати фотографії логотипу підприємства та продукції.

Заповнену форму щодо презентації продукції підприємства у каталозі потрібно надіслати на електронну пошту до 30 січня 2022 року: exportservice.loda@gmail.com

За більш детальною інформацією звертайтесь до сектору з питань підтримки експорту департаменту економічної політики Львівської облдержадміністрації:

  • e-mail: exportservice.loda@gmail.com
  • тел.:(032) 261-27-13
  • моб. тел.: (068) 143-04-42
  • адреса: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. № 419

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності