Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Провідні українські компанії візьмуть участь в «Ukraine Export Promotion Days» в Дубаї

17 Листопада 2021 16:12

Провідні українські компанії візьмуть участь в «Ukraine Export Promotion Days» в Дубаї

З 20 до 24 листопада 2021 року відбудеться низка заходів за участю ділових кіл України та ОАЕ у рамках проведення «Ukraine Export Promotion Days» під час роботи українського павільйону на Всесвітній виставці «Експо-2020».

У заході візьмуть участь понад 40 провідних українських компаній з різних галузей економіки: енергетичної сфери, будівництва та нерухомості, виробництва будівельних матеріалів, рекламно-видавничої справи, інвестиційної діяльності, дистрибуції, фармацевтичного виробництва, агропромислового комплексу, ІТ, банківської діяльності тощо.

Заплановано проведення ділових заходів, зокрема 21 листопада відбудеться бізнес-брифінг за участю підприємців з ОАЕ, де будуть презентовані можливості українського експорту у контексті розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва.

Окрім того, програмою заходів передбачено відвідування підприємств, ознайомлення з роботою одного з найбільших контейнерних терміналів у світі. У рамках промоції потенціалу українського експорту, перебігу реформ, зовнішньоекономічного курсу України передбачено також презентацію на майданчику українського національного павільйону на Всесвітній виставці «Експо – 2020».

Участь представників українського бізнесу сприятиме активізації двостороннього співробітництва з країнами світу та просуванню українських товарів та послуг на світові ринки, надасть імпульс активізації співпраці між Україною та ОАЕ.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності