Портал працює у тестовому режимі. Приймаємо зауваження або пропозиції

Вебінар «Бізнес-можливості для експортерів фруктів і ягід в Нідерландах і Німеччині»

10 Листопада 2021 13:27

Вебінар «Бізнес-можливості для експортерів фруктів і ягід в Нідерландах і Німеччині»

У грудні українські експортери свіжої та замороженої плодово-ягідної продукції матимуть можливість приєднатися до торговельній місії до Нідерландів та Німеччини.

12 листопада 2021 року Асоціація «Ягідництво України» та Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ) запрошують експортоорієнтовані компанії взяти участь у вебінарі про особливості поставок на ринки Нідерландів і Німеччини - «Бізнес-можливості для експортерів фруктів і ягід в Нідерландах і Німеччині».

Вебінар проводять у рамках ініціативи «VTrade Fruit & Berry з поглиблення торгівлі з Німеччиною та Нідерландами українськими виробниками» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» (КЕУ).

Про що поговоримо:

  • Плодово-ягідний ринок Нідерландів та Німеччини: стан та перспективи
  • Особливості роботи з ринками Нідерландів та Німеччини
  • Основні вимоги байєрів з Нідерландів та Німеччини щодо фруктів та ягід

Участь – безкоштовна.

Для кого

виробників та постачальників фруктів і ягід, а також іншої плодово-ягідної продукції, які зацікавлені у виході на німецький та нідерландський ринки або у збільшенні експорту до цих країн.

Реєстрація

триває до 11 листопада включно за посиланням.

Новини за темою

Продовжуючи відвідування веб-сайту, Ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності